Svaneke Friskole søger ny skoleleder

Vil du være skoleleder i Danmarks smukkeste købstad?

Drømmer du om at stå i spidsen for en friskole i et lokalmiljø, hvor skolen er en vigtig del af byens sjæl? Vi synes, at Svaneke er verdens dejligste sted, og vi vil gerne have, at vores børn lærer og udvikler sig netop her, hvor de kan inspireres af klippekystens vildskab og byens stærke sammenhold. Derfor bygger Svaneke Friskole på dannelse, kreativitet, fællesskaber og faglighed, som udfoldes på skolen og i lokalomgivelserne.

Vi søger en erfaren skoleleder med en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og som er bevidst om, hvad der ligger i et godt lederskab af en friskole. Du skal være udadvendt og en god kommunikator, der opleves som naturlig og deltagende i hverdagen. Du skal være tydelig i din ledelsesstil, og være vant til at håndtere mange interessenter fra kreativt tænkende medarbejdere til engagerede forældre og byens samlede interesse i at skabe en god skole. Og endelig skal du sikre stabilitet og en fortsat sund drift af skolen – og ikke mindst forstå værdien af at være en lokal skole i et lille samfund.

Vi tilbyder

• En friskole i udvikling med godt 200 elever fra 0. – 9. klassetrin inkl. SFO og klubtilbud samt 35 engagerede kolleger.

• En nærværende og kreativ friskole med morgensang, lejrskoler, praktik, forårskoncert, julebazar og markedsdag, projektopgave, frikvarterer med legepatruljer og spillebule, dramauger, tværsuger, fordybelsesuger, besøg uden for skolen, folkemøde og udeliv.

• En friskole med eget bibliotek, som skal være med til at stimulere elevernes læselyst og give dem kendskab til børne- og ungdomslitteratur. • En engageret bestyrelse og forældre, som tager aktivt del i skolens udvikling.

• En friskole med sund økonomi.

Er det dig, vi søger?

Send en motiveret ansøgning med CV, relevante bilag og referencer til post@svanekefriskole.dk. Der er ansøgningsfrist fredag d. 15. januar kl. 12.

Første samtalerunde afholdes torsdag d. 21. januar og anden samtalerunde onsdag d. 27. januar.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Svaneke Friskoles bestyrelsesformand Rasmus Kvist på 27 59 53 50.

Vi opfordrer interesserede ansøgere til at besøge skolen, og du kan kontakte vores konstituerede skoleledere Susanne Engset på 20 35 79 93 og Ole Hald på 20 34 59 93 for en aftale.

Læs i øvrigt mere om skolen på https://svanekefriskole.dk/

Få tips og vejledning om at flytte til Bornholm på https://næstestopbornholm.dk/