Sponsorer

Vi er så heldige på Svaneke Friskole, at vi har mange lokale virksomheder og privatpersoner der støtter os.

Vi tager med stor glæde imod alle sponsorater og donationer – store som små.

Skulle du have lyst til at bidrage til vores skole, så kontakt skolens kontor for yderligere information.

Herunder er listet de sponsorater vi har modtaget siden starten af 2019:

Daglig Brugsen i Svaneke – giver 1% af deres omsætning i frugt og grønt afdelingen til skolen.

Svaneke Købmandshandel – forsyner vores ansatte med gratis te.

SoundIt – har lavet vores hjemmeside og droneoptagelser af skolen, leverede gratis lyd og lys til vores forårskoncerter 2019 samt betaler morgenkaffe til alle forældre til morgensang om fredagen. – Link til SoundIt

Til vores store julebazar i Søllingsgård den 30. november 2019 havde vi mange lokale virksomheder til at hjælpe børnene med at fremstille en masse hyggelige ting.

Søllingsgård – udlåner deres gårdsplads til os gratis til julebazaren. – Link til Søllingsgaard

Svaneke Købmandshandel

Kjærstrup ChokoladeLink til Kjærstrup chokolade