Skal du være vores nye Børnehaveklasseleder?

Svaneke Friskole søger en dygtig børnehaveklasseleder.

Vi søger en engageret pædagog, der har en anerkendende tilgang til elever og forældre. En pædagog der har fagligheden på plads, er fleksibel, positiv – og god til at skabe samarbejde.

Vi har tolærerordning i børnehaveklassen, og på alternative dage arbejder børnehaveklassen sammen med skolens øvrige klasser på tværs af årgangene.
Stillingen er varig og ledig fra 1. januar 2021. Beskæftigelsesgraden er 0,93.

Ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst og organisationsaftale for ledere, lærere og børnehaveklasseledere indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelse.
Ansøgningen med bilag, der dokumenterer uddannelse m.m., sendes til post@svanekeskole.dk

senest den 20. november 2020 kl 12.00.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 48.

Læs om Svaneke Friskole på skolens hjemmeside www.svanekefriskole.dk, og hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte de konstituerede ledere
Susanne Engset tlf. 20357993 eller Ole Hald 20345993.