Jannie Kirkegaard Hansen

Jannie Kirkegaard Hansen
Jeg bor i Rønne sammen med min mand, Lars. Vores to dejlige døtre, Clara og Barbara, er allerede fløjet fra reden.

Jeg er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom samt lærer med matematik og naturteknologi som linjefag og underviser desuden i idræt, profilfag og er klasselærer.

Efter mange gode år som blandt andet sundhedsformidler i Københavns kommune, underviser på Sosu-skolen på Nørrebro samt lærer på Paradisbakkeskole i Nexø, fik jeg et par “nys” om at jeg måske skulle kigge lidt nærmere på Svaneke Friskole – Det gjorde jeg, og her er jeg nu på mit tredje år omgivet af skønne børn og voksne 🙂

Når jeg holder fri, nyder jeg at gå ture i skoven og blive blæst igennem ved stranden, nørkle med små og store projekter i min kolonihave, gå i biografen og teatret og rejse ud for at opleve verden sammen med familie og venner – med rygsæk, kuffert eller ja – bare ud for at opleve verden 🙂