Er du vores barselsvikar?

Svaneke Friskole søger barselsvikar

Vi søger en lærer til barselsvikariat med tiltrædelse 1. august 2020.
Vi er en fri lokal, kreativ og bæredygtig skole i Svaneke på Bornholm, der siden 2015 er blevet en økonomisk og social bæredygtig skole.

Vi er en friskole der har fokus på faglig progression og udvikling. Vi er både konservative og vilde, samtidig med at vi nok har den mest farverige personalegruppe på Bornholm. Vi møder børn, hvor de har brug for at blive mødt. Vi tror på, at arbejdet med børn er et kald, hvor ledelsen skaber rum og plads til at alle kan brænde igennem i positive tillidsfulde fællesskaber.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø fremfor fuld tilstedeværelsepligt. Vi har børnenes trivsel, dannelse, faglig profession og udvikling højest på den pædagogiske dagsorden.

Er du klar til at arbejde med et udvidet læringsbegreb, at reel læring først er sket, når vi handler lokalt, nationalt og globalt?

Generelt om stillingen
Forventninger til dig:
– læreruddannet med en høj faglighed inden for dine fag.
– møder børnene i øjenhøjde
– dygtig til klasserumsledelse, differentiering og du vil skabe positive tillidsfulde fællesskaber
– ambitioner og humor
– ser teamsamarbejde som positivt og udviklende
– meget stærk didaktisk og anvender de bedste metoder og redskaber til at udvikle vores børn til nogen, før de kan blive til noget.

Opgaven:
– Det er en fuldtidsstilling.
– Du skal være læreruddannet med linjefag i dansk og gerne i engelsk.
– Du skal blandt andet varetage dansk og klasselærerfunktionen, engelsk, profilfag og billedkunst i 5. klasse, samt engelsk i 2. kl.
– Ansættelsen gælder for skoleåret 2020/2021.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem FSL og Danske Friskoler.
Har du spørgsmål om stillingen så kontakt skoleleder Lasse Dalén Andersen på telefon 5080 0210.
Send din ansøgning til post@svanekeskole.dk.
Ansøgningsfrist: Kl. 12.00 den 28. juni 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 27 2020.